Afișez toate cele 10 rezultate

Cosmeticele Revlon Professional | Revlon Professional este un brand care oferă produse pentru îngrijirea părului şi a pielii, precum şi cosmetice decorative.

Face parte integrantă din concernul Revlon. Compania are sediul la Barcelona. A fost fondată în 1932 de către fraţii Charles şi Joseph Revson şi Charles Lachman, care a adăugat la numele de bază Revson litera „l“ din numele său, rezultând astfel denumirea Revlon, aşa cum o cunoaştem.
Compania a început cu vânzarea lacurilor de unghii şi apoi şi-a extins gama de produse la o scară atât de mare, încât este în prezent unul dintre cei mai mari giganţi în produse cosmetice din întreaga lume.

Revlon Professional oferă produse pentru îngrijirea părului şi styling, vopsele şi produse cosmetice decorative pentru îngrijirea tenului – toate de înaltă calitate şi la un preţ accesibil, folosite în cele mai bune saloane.

Acest brand oferă garanţia unor produse cosmetice inovatoare şi la modă, folosind cele mai noi tehnologii şi consultându-se cu stiliști şi cu cosmeticieni profesionişti.